annonse

Spenning på hver eneste side

LEVERER
LEVERER: Eirik Wekre holder spenningen oppe. (FOTO: VARDEN)
BOK-FAKTA:

I «Trollmannens læregutt» skal EU få Nobels fredspris. Det bringer leseren rett inn i europeisk finanskrise, svart økonomi, mafia og terror på norsk jord.

  • System Administrator

Forfatteren som tidligere har levert intense spenningsromaner om lurvete golf-investorer i Kragerø, maktkamp rundt nordområdene og oljefondet, er selv finansrådgiver av yrke og har familietilknytning til Kragerø.

Facebook-knapp kommer her

Han finner en mulig terrorist-mor som kommer fra Kragerø og en biperson skal rømme til en kragerømann som driver hotell i Pattaya i Thailand.

Han trekker også trådene tilbake til Menstadslaget i Skien når politiet må forsterkes med militære mot demonstranter.

Nesten...

Handlingen er som en knyttneve inn i virkeligheten, der spaningsleder Theo Halvorsen og PST-etterforsker Hege Tønnesen risikerer liv og familie fordi de har altfor kort frist...

Eirik Wekre kan skrivefaget og holder spenningen levende på hver eneste side. det er mange tråder å holde styr på i den politiske veven, men alle samles til slutt.

Anmeldt av Aslak Thorsen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse