annonse

Vil få fram sannheten om rånermiljøet

MYE SVIDD GUMMI
MYE SVIDD GUMMI: Denne Volvo 240’en får utvilsomt prøvd seg i «Rådebank». Mandag kveld ble det skutt actionscener til NRK-serien i Bø der et stort produksjonsteam, skuespillere og mange statister var på plass. (Foto: ANDREAs SOLTVEDT)
STUNTRÅNER
STUNTRÅNER: Ola Røsok Rørmark (midten) satt ved rattet under de villeste bilscenene som ble filmet mandag. (Foto: ANDREAs SOLTVEDT)
NOK Å GJØRE
NOK Å GJØRE: Knut Inge Solbu fra Gvarv er sentral i produksjonsteamet. (Foto: ANDREAs SOLTVEDT)
Serieskaper
Serieskaper: Linn-Jeanethe Kyed fra Ulefoss har selv erfaring fra råning. – Jeg pressa ikke runder selv, men jeg satt på, sier hun. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)
PÅ PLASS MED TRAKTOREN
PÅ PLASS MED TRAKTOREN: Sander Grimstveit synes det er moro at det lages en serie med rånermiljøet i Bø som inspirasjonskilde. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)
FULL BØRNING
FULL BØRNING: Serien har sendestart på NRK i februar. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)

+ En historie fra hjembygda Ulefoss inspirerte Linn-Jeanethe Kyed til å lage en TV-serie om råning på godt og vondt. Mandag var det duket for actionfilming i Bø.

Andreas Soltvedt
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.