Dominika Bučková og Håkon Nilsen er opptatt av matsvinn. En undersøkelse Østfold      forskning har gjort på oppdrag fra Norgesgruppen viser at hver nordmann kaster 42,6 kilo matvarer hvert år. Litt over 20 prosent av dette er brød. Bakvarene til Håkon og Dominika holder seg i kjøleskapet i 14 dager, og kan også fryses.
Dominika Bučková og Håkon Nilsen er opptatt av matsvinn. En undersøkelse Østfold forskning har gjort på oppdrag fra Norgesgruppen viser at hver nordmann kaster 42,6 kilo matvarer hvert år. Litt over 20 prosent av dette er brød. Bakvarene til Håkon og Dominika holder seg i kjøleskapet i 14 dager, og kan også fryses. Foto: Lisbeth Felida Aabjørnsrød

De har forsket seg fram til et superbrød. Det er bare et problem: Hovedingrediensen er giftig

Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her