Warholm legger opp

Sprettballen Karsten Warholm vurderer å legge opp som hekkeløper for å heie på Rune Tribune. Hele verdenseliten har fullstendig havnet i skyggen av det trompetspillende tribunespetakkelet fra Porsgrunn.

Etter at slavestaten Qatar fikk VM i friidrett, har konkurranseformen skiftet navn til tvangsidrett. På tribunen i Katarr, var det kun en frivillig tilskuer: Villstyringen fra Porsgrunn med trompet og Boris Johnson-sveis. Etter TV-kameraene å dømme er vikinghjelmens rette far, Rune Eikeland, blitt en større legende enn Carl Lewis og Siljans Edel Therese Høiseth til sammen. Karsten Warholm innser at de glisne tribunene er et tegn på at han er blitt danket ut av den lavmælte tribunesliteren. Nå legges hekken på hylla. De neste månedene vil Warholm reise verden rundt for å heie på Tribune-Rune. Neste mesterskap er kvalifiserende runder i undervanns synkronsvømming med tilløp, men uten snorkel. Et sted går grensen, selv under vann.

Like før valget greide en av fylkets aller største aviser skremme eller trøste leserne med at «Bård Hoksrud kan forsvinne». Dette må bety at Hoksrud har gått litt for langt i sitt slankehysteri. Snart dupper den tidligere smørbukken under 110 kilo, og er knapt synlig der han henger i salatbaren på Stortinget. Vil den som ser Hoksrud vennligst melde fra til nærmeste avisredaksjon, slik at han igjen kan komme med noen gode uttalelser om lakrispiper og sjokomelk! Neste gang TA skriver om politikere som kan forsvinne, bør de presisere at det ikke er ment som reklame for den nyeste hvitvinskuren til Fedon Lindberg. Det er bare velgerne som ikke vil ha dem.

Miljøklubben Odd er vanligvis opptatt med å ta opp poteter utenfor stadion, men nå har spillerne kommet i veien for den gode stemninga. Jyplingen Filip skyter over mål og forlanger en årslønn som nesten overstiger det Fagermo tjener i måneden. Kanskje med unntak av februar. Null-null-eksperten Fagermo nekter å slippe inn mål i forhandlingene og vurderer å kutte minst en null i kontrakten, for å få utgiftene til å strekke til. Faggis truer Dollar-Filip med benken og har allerede engasjert en sløydlærer til å høvle laus noen fliser slik at pengeopprøret blir ekstra ubehagelig. Varden melder at breddeidrettsklubben Manchester City kommer til Skien for å se på den økonomisk bevisste Filip Delavris. Det er feil. Det er selvsagt City-sjef Pep Guardiolas etterfølger, Dag-Eilev Fagermo, de skal sjekke ut. Den kledelige og ganske oversiktlige Guardiola-flintskallen er allerede på plass.

Sofus har i det siste fått kjeft for å ha et horn i siden til Skien, til tross for at spalten utkommer på en litt øde heiegård på Nenset, uten telefon, men med lang ledning over til naboens taletut. Etter å ha blitt oppsøkt av skattefuten, vurderes det nå å melde flytting til litt fjerne himmelstrøk, for eksempel Kåssgrunn. Denne staten er blitt såpass isolert fra omverdenen at verken fiskeoppsyn, skatteinnkrevere eller NRKs lisensjegere finner fram. Muligens vurderer man å si opp NRK, for å slippe unna det mest klengete torpedomiljøet på Borgeåsen. Blant annet.

hoksrud@fedon.com