Foto: Per Arne Rennestraum

«Det er ganske utrolig at en så erfaren politiker tillater seg slikt»

Ordførerens sms-er og vaksinedose nummer tre er blant temaene i dagens Hallo Varden.

SMS-er og Hedda

Det er flaut å lese om hvordan ordføreren i Skien prøver å påvirke en sak som til de grader hun er i sentrum av. Det sjuke er at hun ber de hun tar kontakt med å holde kjeft om at hun tar kontakt!

Dette minner om taktikker ledere i land vi på ingen måte vil sammenlikne oss med benytter.

Bjørnar Moxnes har mange ganger påpekt råttenskap i norsk politikk. Avtaler på bakrommet og gentlemens agreements har ingen plass i politikken!

Misforstå meg rett, jeg er for at en kan komme til enighet på roligst mulig måte. Derimot er jeg sterk motstander av at folk, I kraft av sin posisjon eller kunnskap, skal kunne valse over ryddige prosesser ved å blande seg.

Det er ganske utrolig at en så erfaren politiker tillater seg slikt. Eller er det slik at «alle» på toppen av pyramiden holder på slik? Kan vi ha tillit til våre folkevalgte når de holder på slik?

Det er i alle fall vanskelig å opprettholde tilliten.

Thomas André Fjeld Bjørholdt

Spedt oppmøte til vaksine tre

Det er ikke rart at få fra årskullene 1947 og 1948 møter til den tredje koronavaksinen. I innkallingen står at den skal gis minst seks måneder etter dose to. Mange i disse årskullene fikk time til dose to for mindre enn seks måneder siden. Selv fikk jeg time til andre dose 27.5. Derfor burde man ha begynt revaksinering for dem over 75 år, som fikk andre dose tidligere.

48-modell

Budsjettforhandlinger

Arild Haugen setter sin lit til at SV gjennom forhandlinger med AP/SP får et budsjett for «vanlige folk»! For «vanlige folk» betyr det følgende hvis SV får det som de vil; vesentlig høyere drivstoffpriser (som allerede er de høyeste i Europa), høyere veibruksavgift, høyere bompenger, en ekstra skatt for boligeiere (i tillegg til kommunal eiendomsskatt), ingen reduksjon i elavgiften. Budsjett for vanlige folk, Haugen?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jan Løkslid

DIKT

Slik er det!

Stikker man sitt hode fram.

I en dør som står på klem.

Kan man få et skikkelig «trøkk».

Om en i den lufter sin mening.

Som synes fortjener et «støkk».

Alt på grunn av en setning.

Erik Gosby

Artikkelen fortsetter under annonsen.