Foto: Martin Øyvang

«Det kunne vært ønskelig å få atskillig flere av disse»

Benker på Bakkestranda, vårtegn og utbygging er blant temaene i dagens Hallo Varden.

Benker på Bakkestranda

Ingen tvil om at dette viruset som herjer for tiden får mange til å komme seg ut på tur. Ennå er det is og glatt i områder som Åletjern og Hvidstentjern, derfor trekker mange ned mot bynære steder som Bakkestranda.

Kommunen har satt ut noen få benker/bord der, men med så mange som benytter dette flotte området, kunne det vært ønskelig å få atskillig flere av disse. Mange kan sikkert tenke seg å nyte litt niste og en kaffekopp også, mens de er der på tur.

Torunn Amundsen

Hestehov, blåveis og hvitveis – det er vår!

Ja, nå er våren kommet! En fantastisk tid ligger foran oss får vi håpe.

Allerede 9. mars observerte kona og jeg en håndfull hestehov og noen ganske få blåveis i grøftekanten på Storemyrvegen i Gjerpen. Vi gjorde ikke noe nummer av det.

Lørdag 20. mars kjørte vi opp til Ryggen. Det var kommet en god slump med nysnø. Vi gikk Skyervegen et stykke oppover, men noen blomster var selvfølgelig ikke å se. På hjemturen kjørte vi om Grønnerød, og – tro det eller ei. I grøftekanten observerte vi noen standhaftige hestehov, men blåveis. Nei!

I går tirsdag, 23. mars, var det ingen tvil. Da var det hestehov flere steder, likeledes blåveis. Ja, hold dere fast – også hvitveis! De nikket faktisk til oss – kledd i sin fineste drakt.

Ja, så nå er det vår!

Arne R. Grøsfjeld

Brennevin og bøker

Politikerne mener at det er viktigere at folk får kjøpt seg ei flaske brennevin enn ei god bok. Forstå det den som kan!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Øyvind Larsen

Selger som aldri før

I et stort oppslag tirsdag skriver Varden om en nettbutikk som har rekordomsetning. Men hva er det som selges? Jeg synes det er artig at noen gjør det godt, så jeg ble nysgjerrig på hva det er folk er ute etter. Varene sendes fra et kjempemessig robotlager i Danmark, står det, så det er altså fysiske varer.

Jeg har lest artikkelen to ganger og er like klok/dum. Jada, jeg kan sikkert finne ut av det på nettet, men det er en papiravis jeg abonnerer på.

Vera Moe

Tett bomiljø

Når det gjelder selve utbyggingen ved Bryggevannet i Skien ser det ut til å bli veldig tett bomiljø med tre rader av blokker. Er det planlagt åpne plasser og grøntområder for møteplasser og trivsel? Og hva med utsikt til elva?

HM

Utbygging i Kragerø

Når det gjelder utbygging på Skrubben skreiv jeg diktet «Når jeg ser hva som skjer på på Skrubben får jeg lyst å si 'velkommen til Kragerø, Eva Joly'»! Det samme diktet passer til utbygging i Kirkebukta!

Ja, vi får de politikere vi velger, for meg er det helt utrulig at politikerne går inn for slik utbygging.

Utbygging av B13 i gang, men det kommer mer... Ja, tenk på at B13 skal bli kontorer til kommunen. Håper kommunen snart kommer på Robek-lista !

Thore R. Sveberg

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bolig: Kirkebukta Brygge med 25 leiligheteskal bygges av Fredensborg Fritid og PBBL. Foto: Fredensborg Fritid/PBBL