«Jeg vil bli influenser»

Influensere, reklame og sykehjem er blant temaene i dagens Hallo Varden.

Jeg vil bli influenser

Jeg leser i avisa at influenser Eveline Karlsen tjente 15 millioner kroner i 2021. Det er mer enn det jeg har tjent et helt arbeidsliv. Kjempefint med slike muligheter. Men jeg erfarer at det ikke er så lett å bli influenser. En må ha mange følgere både på Youtube og Instagram. Og så må en ha et innhold som fenger. Mens Eveline har 90.000 følgere på Youtube, har jeg bare 8. Det gir liten påvirkning og enda mindre inntekt. Egentlig ingen ting. Men, skal jeg være ærlig, ville jeg vært influenser. En med et skikkelig innhold, en som kunne utgjort en forskjell i verden.

Inge Jørgensen, influenser

Har du noe du vil si?

Opprørt? Glad? Si det til Varden: Send SMS/MMS med kodeord VA Hallo til 1963 eller mail til hallo@varden.no

Litt mer på hjertet? Skriv til debatt@varden.no

Redaksjonen forbeholder seg retten til å redigere innlegg. Alle debattinnlegg må undertegnes med fullt navn, og det er fint hvis du sender med et bilde av deg selv.

Hovedinnlegg: Maks 4.000 tegn med mellomrom.

Innlegg: Maks 2.000 tegn med mellomrom.

Det må lønne seg!

Ofte kommer det reklame i postkassa. Det er greit, jeg har ikke reservert meg!

Men siden det kommer mye, i dag 17 ulike foldere, lurer jeg på: Kan det lønne seg?

Det må det jo og hvem betaler for dette? Skulle ikke forundre meg at det er oss, kunder/potensielle kunder. Det ligger vel i prisen på varene da?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Marit på Gulset

Kommunale styreverv

Endelig har politikerne i Skien tatt til fornuft. Styreverv har av posisjonen blitt fordelt kun for å kjøpe seg støtte. Dette har pågått i veldig mange år på tross av sterke råd fra KS om å se på kompetanse som første kriterium. Noen politikere føler at de blir sett på som dumme hvis de blir fratatt muligheten til styreverv. Ja, da har man virkelig ikke forstått rådet fra KS.

S.H.

Uverdig på sykehjem

Å bli gammel og trenge hjelp, fordi kroppen ikke orker det daglige, er det ofte en plass på sykehjem som er løsningen. Her er det økonomi, som styrer hverdagen. Matbudsjett er satt til et minimum, personalet er ofte underbemannet på vakter. Dette igjen går utover hygiene og trygghet, og det blir en ond sirkel.

Trivsel og trygghet hadde vært fint for en pårørende å føle på. De fleste av oss skal bli gamle og kanskje pleietrengende, det bør de som styrer også tenke på.

De gamle har tanker og følelser om hvordan deres hverdag er, de også.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hjertesukk fra en pårørende