annonse

Rørt av Rachel

BARNA FØRST OG SIST: BARNA FØRST OG SIST: Rachelk Trovi er en ildsjel og en gnistrende dyktig organisator. Men barna står hennes hjerte nærmest. FOTO: JUDITH HAMMERVOLD (Foto: JUDITH HAMMERVOLD)

Rachel Trovi har fått enorm respons etter programmet om henne på TV2
tidligere i uka. Seere over hele landet
ble rørt da de fikk se hvilken innsats langesundskvinnen gjør i Manila på Filippinene. Mange har meldt seg til
tjeneste.

Det er flott at folk blir grepet og ønsker å hjelpe til. Spesielt er det mange ungdommer som har kontaktet Trovi etter programmet. Flere ønsker å dra til Manila og jobbe ved Ma'Ma Children's Center.

Heldigvis er Rachel Trovi en realistisk kvinne. Derfor holder hun og hennes stab litt igjen. Det er ikke sikkert det vil hjelpe så mye å ta imot uerfarne og eventyrlystne, unge nordmenn i Manila. Det er mye bedre at folk bidrar økonomisk. Det er først og fremst penger Trovi trenger – ikke mennesker uten erfaring.

Rachel Trovi sier det er smertefullt når mediene fokuserer på henne. Hun er en nøktern og beskjeden kvinne, og hun
liker ikke å bli framstilt som noen helt. Denne holdningen viser at hun setter
andre foran seg selv, og at innsatsen hennes er ærlig og oppriktig ment.

Trovi fortjener all den oppmerksomhet hun kan få. Hun gjør en fantastisk jobb, og hun har gjort det i årevis. Oppmerksomheten er viktig for det arbeidet hun gjør, og for de fattige barna på Filippinene.

Lars Kise, ansvarlig redaktør


(Arkivartikkel fra 03.01.2009)
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse