Lønnsøkning på Stortinget: «En fornærmelse»

Lønnsøkningen er en fornærmelse imot oss vanlige borgere som betaler skatt og avgifter og ikke minst deres lønn.

Stortingsrepresentanter, nå har dere bevilget dere selv en månedslønn på cirka 83 000 kroner. Dere tjener nå mer i januar og februar, enn det en minstepensjonistene skal leve for, på nesten ett helt år.

I tillegg legger dere til rette for egne frynsegoder fri bolig, nett og telefon, hjemreiser og selvfølgelig feriepenger. Dere har jo tross alt 2,5 måneders sommerferie.

Etter mitt syn kan det ikke bli mer umusikalsk, enn dette. Det er en fornærmelse imot oss vanlige borgere som betaler skatt og avgifter og ikke minst deres lønn.

Dere har tydeligvis glemt at dere er satt der av oss for å ivareta og passe på alle våre interesser.

Statsministeren sier «det er alvor nå» når han snakker om økte levekostnader. Han peker på økt rente, økte priser på alt fra melk og brød, til diesel og strøm. Han frykter at det vil ramme de svakeste sier han, når tidene blir dårlige og vanskeligere.

Norge er et av verdens rikeste land. Men det kommer tydeligvis frem at dette bare er for noen – noen på Stortinget.

I dag burde dere «representantene» på stortinget skamme dere og spekulere litt på hvorfor begrepet «politikerforakt» stadig blir mer benyttet.

Ikke minst burde dere sette mer pris på pensjonistene som har skapt og lagt grunnlaget for fordelene dere mesker dere med!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dette leserinnlegget ble først publisert på Thomas Kongerød sin egen facebook-side og er gjengitt i Varden med hans tillatelse.

SI DIN MENING! Vi i Varden vil gjerne at du skal bidra med din mening. Send ditt leserinnlegg til debatt@varden.no

Tips til hvordan skrive et godt leserinnlegg finner du her.