TIL MINNE: Åse Gro Bakke ønsker å minnes det de kaller en bauta i Skien SV, Ingvald Lunde. Foto: Arkivfoto

Minneord om Ingvald Lunde

En hedersmann har gått bort. Han var SV på sitt beste. Ingvald var alltid engasjert og alltid til stede i de politiske debattene i partiet.

Han kunne sette sakene vi diskuterte i et historisk perspektiv. Samtidig som han engasjerte seg i de små enkeltsakene i hverdagen.

Sist gang han var på gruppemøtet i SV, skulle vi diskutere plassering av Vinmonopolet ( i forrige runde). Han unnskylte seg litt, men mente det nok var best å ha pol nummer to på Kjørbekk. SV gruppa gikk for Ingvald sitt forslag. Han argumenterte så godt.

Personlig kjente jeg Ingvald best fra Utvalget for teknisk sektor. Han satt som representant for eldrerådet i 2011-2015. Ingvald var jo bygningsmann og hadde sterke interesser på det tekniske området. Han deltok på en oppmuntrende måte i utvalget. Undertegna fikk alltid godord i forkant og etter møtene. Ofte kunne jeg merke det interesserte og anerkjennende blikket i debattene.

Siste gang jeg så Ingvald, var på slutten av fjoråret. SV hadde medlemsmøte med Norsk Folkehjelp, og Ingvald var til stede! Ingvald var ikke bare opptatt av lokalpolitikk. Han engasjerte seg også for internasjonal politikk helt til det siste.

Ingvald, du var en bauta både for SV og i Skienspolitikken. Vi lyser fred over ditt minne!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Åse Gro Bakke

gruppeleder i Skien SV

Les også
Minneord om Ingvald Lunde