Frustrert: – Når dere knapt husker hvem som har vært på festen eller ingen navn kommer ut, og dere velger ikke si noe til smittesporingsteamet - da rabler det for meg altså, skriver Øvretveit i dette leserinnlegget. Foto: Privat

Mitt barn må testes for at noen damer skulle kose seg en kveld

Med fare for å støte noen eller gjøre folk irriterte...

Jeg har sett meg så lei av denne damefesten og ringvirkningene dette har fått for mange av oss her på Vessia, og andre steder i Grenland.

Jeg lurer så på hvem jeg skal takke for at mitt barn på halvannet år, samt hele avdelingen hans med titalls barn, nå må testes for at noen damer skulle kose seg en kveld (eller to)! Samt at resten av husholdningen må være i ventekarantene. Og nå er enda en barnehage rammet (usikker på om det har sammenheng, men velger det er nærliggende å tro). Og ikke bare en test, men to!

Snart har hele Vessia sittet i karantene eller ventekarantene, og hardest rammet er jo alle skolebarna og barnehagebarna som må være hjemme.

For all del - det er lov å gjøre feil. Er ikke ute etter å ta noen. Og er jo ikke sikkert det er et arrangement som var ulovlig heller for alt jeg vet... eller man er litt uforskyldt i det hele. Men herregud, stå nå opp for det dere har gjort da og få den boten jeg mener dere fortjener.

Når dere knapt husker hvem som har vært på festen eller ingen navn kommer ut, og dere velger ikke si noe til smittesporingsteamet - da rabler det for meg altså! Det verserer jo mange rykter som jeg mener burde vært oppklart med noen rakryggede kvinnfolk som gikk ut og innrømmer og beklaget. Lov å håpe. Mange har begynt å spørre seg hvem det er man beskytter..

Men dere! Vi er straks i havn med vaksinering! La oss stå sammen i det videre! Og gjøre siste rest i dugnaden. Ikke snuble på målstreken! Vi har alle lyst på en fest! Jeg inkludert! Men vil gjøre det når jeg er trygg på at konsekvensene ikke blir så store som nå.

Mirjam Øvretveit

Dette innlegget var først publisert på Øvretveits Facebook-profil, og er gjengitt i Varden med hennes tillatelse.