VAFFELBRIGADEN: Det er fullt mulig å legge til rette for foodtrucks, mobile salgsvogner OG ha kafeer og restauranter som lever side om side og ikke minst skaper et variert tilbud for byen, skriver Sandrina Sandell, grunder og daglig leder av Vaffelbrigaden. Foto: Varden

«Jeg er glad i Skien, men jeg gir opp»

Er glad i Skien, men jeg gir opp ass, skriver Sandrina Sandell i dette innlegget.

Har siden i fjor jobbet med å få en mer fast plass til Vaffelbrigaden, når ikke vogna er booka til arrangementer og selskaper. Dette gjør at vi kan øke omsetning, som gjør at vi kan gi flere ungdom i Skien arbeidsmuligheter. Vi prioriterer alltid ungdom som av ulike grunner trenger dette springbrettet mest og all eventuell overskudd går tilbake til å drifte dette tilbudet.

Som en som jobber litt for mye med hjertet enn hjernen, så var jeg nok VELDIG naiv og tror at selvfølgelig må jo kommunen være behjelpelig med å legge til rette for et slikt tilbud. Neida. Så feil kan man ta.

Hvorfor måååå vi være i bakevja i Skien?

Salgsvogn, nei det kan vi absolutt ikke ha i byen. Tenk om folk slutta å dra på byens kafeer og restauranter, fordi en salgsvogn som selger vafler, for å gi arbeidsmuligheter til ungdom fikk stå i byen. Seriøst Skien kommune!? Det er jo hyggelig at noen tror det skal utkonkurrere noen altså, men ærlig talt. Det henger ikke på greip.

Ungdommenes naturlige neste arbeidsplass er i lokale kafeer og serveringsvirksomhet, da det er i serveringsbransjen de fleste unge starter arbeidslivet. Så vi har all interesse av at de holder seg stabile og suksessrike. Det er vinn vinn for alle.

Det er fult mulig å legge til rette for foodtrucks, mobile salgsvogner OG ha kafeer og restauranter som lever side om side og ikke minst skaper et variert tilbud for byen. Anbefaler en tur til Oslo, Drammen, Stavanger, Sandnes osv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kunne trøste meg med at alle som spør får nei. Vet ikke helt om det er noe å si med stolthet…? «Vi er konsekvent imot å følge utviklingen, hipp hurra», liksom.

Sandrina Sandell publiserte først innlegget på sin Facebook-side. Varden har fått tillatelse til å gjengi det.

Les også
Har du hørt om Vaffelbrigaden? Nå er de på plass i Skien
Les også
Nå skaper Sandrina nye arbeidsplasser