TAPTE: Norge tapte 1-2 mot Serbia på Ullevaal etter ekstraomganger. Her viser målvakt Rune Almenning Jarstein sin skuffelse under semifinalen i EM-omspillet.

«Skal vi gamle få oppleve et sluttspill med det norske herrelandslaget i fotball, må det skje snart»

Det begynner å haste!

Jeg er fortsatt i sjokk over det jeg opplevde fra sofakroken torsdag. Skal vi gamle få oppleve et sluttspill med det norske herrelandslaget i fotball, må det skje snart.

Jeg kan nok vente i to år (VM 2022), og kanskje fire år (EM 2024), men ikke lenger, tror jeg. Faren er at jeg har blitt senil, og ikke lenger skjønner hva fotball går ut på.

Jeg folder mine hender, og ber om at ventetiden ikke blir altfor lang.

Dag Inge Storsletten

Miljøvennlige havner, sa du?

Til Ådne Naper (SV), leder for hovedutvalg for klima, areal og plan Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Leser at du er så opptatt av miljøvennlige havner. Du nevner ikke at Grenland havn har landstrøm som ikke blir brukt. Synes dette er en feig dobbelmoral av deg å ikke nevne - når du er så opptatt av mijjøet.

Grenland havn er styrt av rederne, for det blir for dyrt å investere landstrøm ombord på båtene. Er det noe du er redd fo,r siden ikke du drar fram disse sakene?.

Geir Franke, Redd Eidangerfjorden

Min mistillit til de som styrer

Om du ikke tror at det er mange som engasjerer seg i sakene jeg nevnte i innlegget og har en mening om dem, er det å undervurdere folk. Og at jeg påberoper meg å være en slags guru for folkets røst som du insinuerer, er å dra det for langt.

At jeg brukte ordene «altfor mange av Skiens innbyggere», står jeg fortsatt for. Dokumentasjonen som du etterlyste kommer her: Jeg la ytringen min ut på sosiale medier før det sto i avisene. Sosiale medier er et godt redskap til å sjekke «temperaturen» hos folk. Og blir brukt til statistikker. Jeg startet innlegget med en oppfordring om eventuelt å «arrestere meg» om noen synes jeg gikk for langt. Etter en oppmoding endret jeg artikkelen til en offentlig artikkel. Den kan da videresendes til alle. Den er pr. dags dato delt 23 ganger (til mennesker jeg ikke kjenner) I Norge viser en undersøkelse fra TNS Digital Life at gjennomsnitt antall "venner" per bruker er 216, så her blir et budskap delt raskt. Jeg har pr. dato mottatt ganske nøyaktig 100 direkte tilbakemeldinger pluss telefoner og direkte kontakt. Samtlige er enige i det jeg skrev i artikkelen og det er veldig interessant å lese og høre folks engasjement.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Når vi vet at Norsk Gallup gjør 1000 intervjuer for å få en hel landsoversikt, holder jeg fast på at utvalget " mitt" er nok til at jeg kan ytre meg som jeg gjorde.

Gro Ballestad

Det er nå vi trenger hverandre

10. oktober er verdensdagen for psykisk helse.

Vi trenger den hver dag.

Det er nå vi trenger hverandre.

Det er nå vi kan være usynlige hender som holder rundt

hun som har det vondt på skolen

han som sitter ensom på studenthybelen

hun som ikke har arbeid å gå til

han som er psykisk syk på institusjonen

Artikkelen fortsetter under annonsen.

han som føler seg mislykket på arbeidsplassen

hun som er gammel og er redd for viruset

han som er redd for alt som ligger foran ham.

Det er nå vi kan være nær i tanker og ord. Vi kan spørre.

Vi kan lytte. Vi kan være oppmerksomme.

Vi kan ta en telefon. Vi kan si at vi har tro på den som har gitt opp.

Vi kan være de usynlige armene som holder hverandre oppe.

Wilhelm Brekke

Del dine meninger med oss.
Kontakt Varden her