annonse

10 millioner Mustang

MILEPÆL
MILEPÆL: Her er den aller første serieproduserte Ford Mustang sammen med bilen som gjorde at modellen nylig rundet 10 millioner produserte siden starten i 1964. (Foto: Produsenten )

I 1964 startet Ford produksjonen av Mustang, nylig rundet de 10 millioner produserte biler av denne modellen.

  • NTB

– Mustang er selve hjertet og sjelen i vårt selskap, og en favoritt over hele verden. Jeg får den samme gode følelsen om jeg ser den kjøre nedover gaten i Detroit, London eller Beijing som jeg fikk da jeg kjøpte min første bil, en 1966-modell som jeg krysset USA med som tenåring. Mustang bringer fram smilet uansett hvor du er i verden, sier sjefen for det globale markedet i Ford Motor Company, Jim Farley, i en pressemelding.

Mustang nummer 10 millioner er en 2019-modell GT kabriolet lakkert i Wimbledon White med 460 hestekrefter, V8-motor og sekstrinns manuell girkasse. Dette er samme farge som den første serieproduserte Mustangen. 1964-modellen ble levert med en tretrinns manuell girkasse og en V8-motor som leverte 164 hestekrefter.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse