annonse

Kia med coupéstasjonsvogn

STIL
STIL: Kia prøver seg med en stasjonsvogn som har sporty linjer. (Foto: Produsenten)

Kia utvider modellutvalget med en liten stasjonsvogn, ProCeed, av en type som på engelsk kalles «Shooting brake». Det vil si en stasjonsvogn med coupé-silhuett.

  • NTB

– Shooting Brake-modellene er spesielt myntet på dem som liker sporty linjer og trenger mer plass, utover det en sedan kan by på. Disse bilistene skal ikke ut i terrenget, og ønsker ikke en SUV med firehjulstrekk, skriver selskapet i en pressemelding.

Modellen er lengre og lavere en dagens Ceed.

Motoralternativene er en 1,4 liters turbobensinmotor på 142 hestekrefter og et dreiemoment på 242 newtonmeter eller en 1,6 liters bensinmotor med 136 hestekrefter og 320 newtonmeter i dreiemoment. Begge har en 7-trinns dobbeltclutch automatisk girkasse. I tillegg kommer en GT-variant med en bensinmotor på 204 hestekrefter.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse