annonse

Ny 3-serie på gang

SNART KLA
SNART KLA: Det kommer snart en ny generasjon BMW 3-serie, de siste testene gjøres før lansering gjøres nå, blant annet på Nürburgring. (Foto: Produsenten )

Den sjuende generasjonen BMW 3-serie er i siste stadium av testing før bilen skal settes i produksjon.

  • NTB

– Nå ligger lista for å levere klassens sportsligste modell høyere enn noen gang. En helt ny generasjon BMW 3-serie utfordres av både forventninger og forpliktelser, sier kommunikasjonsdirektør Marius Tegneby i BMW Group Norge i en pressemelding.

Som tidligere har bilen en vektfordeling med 50/50 på for- og bakakslingen, mens vekten skal være redusert med inntil 55 kilo sammenlignet med forrige generasjon. Sporvidden er økt, og tyngdepunktet er senket med én centimeter.

BMW vil foreløpig ikke avsløre så mye mer, men sier BMW 3-serie vil bli tilgjengelig med den kraftigste firesylindrede motoren som noen gang har blitt brukt i en produksjonsmodell fra BMW.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse