annonse

18-åring skadd i skiulykke

En tenåring er skadd i en skiulykke i Drangedal. Det bekrefter sykehuset.

Eirik Haugen

Personen, som er født i 1998, har fått moderate skader, opplyser Sykehuset i Arendal til Varden. Tenåringen ble fraktet ditt etter ulykken, men det er ikke kjent hvor i Drangedal ulykken skal ha skjedd eller hva slags ulykke det dreier seg om.

Skiulykken skjedde i Drangedal torsdag ettermiddag, opplyser akuttmottaket.

Politiet i Telemark opplyser til Varden at de ikke kjenner til ulykken og ikke har flere opplysninger om hva som har skjedd.

Travel dag

Røde Kors i Telemark har igjen hatt en svært travel dag.

- Hjelpekorpsene i Telemark har i dag en ny rekord i antall behandlede skader denne påsken. Så langt i dag har det vært behandlet 38 skader, der elleve har blitt fraktet til lege/sykehus. 22 av dagens skader har skjedd i skianlegg, av disse så er det 19 brudd/forstuing. Kjønnsfordelingen er slik at det er 16 menn, 8 kvinner og 14 barn (under 16 år) som er skadet i løpet av dagen, skriver Telemark Røde Kors i sin daglige oppsummering.
 
Røde Kors skriver videre at oppdragene har vært over hele fylket.

- Vi har i dag bistått AMK med fire forskjellige transportoppdrag. Nome Røde Kors Hjelpekorps har bistått på to oppdrag på Lifjell, Porsgrunn RKH har vært i aksjon på Haukeli, og Seljord RKH har bistått AMK i forbindelse med en ryggskade. Denne personen ble fraktet til sykehus i luftambulanse, skriver Jørn Herfoss Kristensen, operativ leder i Telemark Røde Kors hjelpekorps.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse