annonse

30 trafikkulykker på seks timer

Fra klokka 20 i går til 02 i natt skjedde det 30 trafikkulykker i hele distriktet til politiet sør-øst Norge.

Ragnhild Johansen Birte Ulveseth

Etter klokka to i natt har det vært stille rapporterer politiet på twitter. Alle trafikkulykkene har sammenheng med snøfallet som kom i går kveld og natt.

Til legevakt

Den siste meldingen som kom inn var en utforkjøring i Bamble. Bilen kjørte av veien på riksvei 353, Herreveien. Ulykken skal ha skjedd i en venstre kurve. Bilen skal ha sklidd ut i lav hastighet. Begge personene i bil ble kjørt til legevakt for sjekk. Dette skjedde klokken 23.15 torsdag. 

Lang kø

Fredag morgen ble det meldt om to trafikkulykker.  

Det dannet seg raskt kø i morgenrushet fredag, da et transportfirma fikk problemer på glatta.

LES OGSÅ: Transportfirma fikk trøbbel på glatta – skapte lang kø

Traktor rullet rundt

En mann sendt til sykehus i luftambulanse etter at traktoren han satt i rullet rundt flere ganger. Ulykken skal ha skjedd på en privat eiendom i Vinje fredag morgen.

LES OGSÅ: Traktor rullet rundt – fører hentet av ambulanse

Sladding på glatta

Politiet fikk torsdag flere meldinger om bilister som er ute og sladder og leker seg på de glatte veiene. 

– Førerkortet henger i en tynn tråd dersom politiet ser noen som sladder og leker seg under slike forhold som vi har i dag, sier oppdragsleder Ole Kamben i Sør-øst politidistrikt.

LES OGSÅ: Politiet har fått flere meldinger om sladding på glatta: – Førerkortet henger i en tynn tråd

To biler kolliderte ved kirke

Til sammen syv biler var involvert i en trafikkulykke utenfor Grunge kirke i Vinje torsdag kveld. Ingen personer ble skadet, men konserten med Emil Solli-Tangen ble forsinket en halvtime.

LES OGSÅ: To biler kolliderte ved kirke: traff fem parkerte biler

Bil kjørte i fjellveggen

En bil med to personer kollidert i en fjellvegg på Valebøveien i Nordagutu torsdag kvedl. Det var så glatt i området at brannbilen sklei av veien mens den i utgangspunktet sto stille. 

LES OGSÅ: Personbil og brannbil kjørte i fjellvegg 

Kjør varsomt

Meteorologene har sendt ut obs-varsel for fredag og lørdag. Temperaturer rundt null og nedbør i form av snø, sludd og regn kan gi utfordrende kjøreforhold. 

– Nå som det er endring i været og veiene er glatte, er det lurt å kjøre varsomt. Bruk rett dekk og riktig lys, opplyser Statens vegvesen. 

LES OGSÅ: Utvider farevarselet med en dag: – Kjør forsiktig

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse