annonse

Alvorlig skadd i ATV-ulykke

SNURRET RUNDT
SNURRET RUNDT: ATV'en ser ut til å ha kjørt av veien og snurret rundt (Foto: TORE SVARVERUD)

En 23 år gammel mann er alvorlig skadd etter en ulykke med ATV. Den skadde er fløyet til Oslo Universitetssykehus.

Elisabeth Hvitsten Jon-Inge Hansen
  • Tore Svarverud

– Det dreier seg om en alvorlig skade. Pasienten er transportert videre til Oslo,  sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Oslo Universitetssykehus bekrefter at pasienten er mottatt og har alvorlige skader. Etter det Varden får opplyst skal ikke skadene være livstruende.

Gransker ulykken

Ulykkesgranskere fra Statens havarikommisjon for transport var lørdag kveld på ulykkesstedet mellom Herre og Vold. Bremsespor tyder på at ATV'en har kommet fra Vold, og skjenet over veien etter en bakketopp og en høyresving. ATV'en ligger i grøfta på motsatt side, snurret rundt med fronten mot Vold.

– Den har kommet fra Vold og kjør ut, men vi vet ikke hvorfor, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Politiet meldte klokken 20.55 at de var ferdig med etterforskningen på ulykkesstedet.

Rykket ut

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til et trafikkuhell på Herreveien, riksvei 353, mellom Herre og Vold i Bamble lørdag ettermiddag.

Det er Telemark-politiet som melder om ulykken. 110 Telemark opplyste først at ulykken er i Asdalveien, men det riktige var Herreveien.

En person har på en eller annen måte skadet seg med kjøring på ATV. Om ATV-en har kollidert i noe eller veltet, vites ikke. Det er ingen andre kjøretøy involvert.

– Det er uklart hva som har skjedd, men en person blir kjørt til sykehus nå med ukjent skadeomfang, forteller operasjonsleder Jan Olaf Jansen til Varden klokken 17.30

Meldingen kom lørdag like etter klokken 17 lørdag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse