annonse

Avblåser redningsaksjon etter funn av båt fylt av vann

Redningsaksjonen som ble satt i gang på Norsjø i Sauherad onsdag ettermiddag er avblåst. Politiet konkluderer med at det ikke har vært folk ombord da båten tok inn vann.

Vendy Berg Hegle

– Politiet har avsluttet "aksjonen" nå. Undersøkelser av båten gjør at vi ikke har noen grunn til å tro at dette er noen ulykke. Båtfunnet blir imidlertid etterforsket videre, og båten blir tauet inn av politiet, melder operasjonsleder Trond Egil Groth i Sør-øst politidistrikt.

Det var klokken halv fire at politiet fikk melding om fritidsbåten, som ble funnet inntil en fjellvegg og delvis fylt med vann på Norsjø i Sauherad.

– Vi vet ikke om har vært personer i båten, men agerer som om dette er et redningsoppdrag, sa operasjonsleder Trond Egil Groth i halv fem-tiden onsdag ettermiddag. 

Hovedredningssentralen sendte SeaKing -helikopter til stedet og Røde Kors ble kalt ut med mannskap og båt. Brannvesenet i Gvarv ble også kalt ut.

I 17.40-tiden meldte  politiet at båten har blitt tauet inn til land. 

– Politiet foretar undersøkelser av den og på stedet der den ble funnet, for å finne ut hva som kan ha skjedd.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse