annonse

Barnehage vant i «Jeg fant, jeg fant»

Glade vinnere
Glade vinnere: Vestsiden barnehage i Porsgrunn tok en av de to førstepremiene på 5.000 kroner i «Jeg fant, jeg fant» som ble arrangert samtidig med Rusken-aksjonen og strandryddeuka. Her, fotografert sammen med Heidi Viki fra Renovasjon i Grenland (bak til venstre). (Foto: Bjørnar Larsen, Varden)
Vant 5.000
Vant 5.000: Pia Westbye og ei venninne fant en gammel eksospotte som en mus hadde gjort til sitt hjem. (Foto: Pia Westbye)
Droide?
Droide?: Ved første øyekast var det flere som undret seg om de hadde funnet en droide - men det var en lampe. (Foto: Kristian Leerstang Sørensen)
Ryddet i Langangsfjorden
Ryddet i Langangsfjorden: Anders Wiersdalen, Lars Kristian Torp, Jesper Hobæk og Lukas Hobæk fant blant annet en byste. (Foto: Anders Wiersdalen)
Molbovits
Molbovits: Blant det Vestsiden barnehage fant ute i naturen, var et ark med en molbohistorie. (Foto: Barbro Elise Bjørholt, Vestsiden barnehage)

+ Vestsiden barnehage i Porsgrunn og Pia Westbye fra samme by belønnes med 5.000 kroner for sin ryddeglede og deltakelse i «Jeg fant, jeg fant»-konkurransen

Bjørnar Larsen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.