PÅ TAKET: Bilen fikk store skader i utforkjøringen som skjedde i bakkene ned mot Notodden. Foto: Kjell Aulie

Ulykke på E134: Sjåfør reddet ut av bilen av forbipasserende

Til sykehus etter voldsom utforkjøring på E134 på Notodden.

Politi, ambulanse og brannvesen rykket lørdag formiddag ut til en trafikkulykke på E134 på Notodden.

– Det er en bil som har kjørt ut av veien, og som ligger på taket, sier oppdragsleder Christian Prytz i Sør-Øst politidistrikt.

IKKE ALVORLIG: Sjåføren ble ikke alvorlig skadet i utfokjøringen på E134 på Notodden lørdag formiddag. Foto: Kjell Aulie

Ble hjulpet ut

Ulykken skjedde i nærheten av Finnlia, i bakkene ned mot Notodden fra Kongsberg. Sjåføren, som satt alene i bilen, fikk raskt hjelp med å komme seg ut.

– Bilen kjørte ut av veien og traff en fjellvegg før den havnet på taket. En annen bil kom raskt til stedet, og sjåføren av denne fikk hjulpet sjåføren av ulykkesbilen ut av denne ved å knuse frontruta og løfte vedkommende ut, sier operasjonsleder Erik Gunnerød.

Kjørt til sykehus

Sjåføren fikk tilsyn i ambulansen som ankom ulykkesstedet, og ble deretter kjørt til sykehuset i Drammen.

– Sjåføren som er en Kongsberg-bosatt mann i 40-årene fra Øst-Europa, fikk noen kuttskader i ansiktet, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader, sier Gunnerød.

Politiet på stedet opplyste til Varden lørdag formiddag at ulykken trolig har skjedd i høy hastighet, og at det trolig vil ende med et førerkortbeslag. Fartsgrensen på stedet er 70 km/t.

Ulykkesbilen ble hentet av bergingsbil.

IKKE ALVORLIG: Sjåføren ble ikke alvorlig skadet i utfokjøringen på E134 på Notodden lørdag formiddag. Foto: Kjell Aulie