annonse

Blir nedringt av bilister som får feil lys i bommene – her er forklaringen

IKKE GRØNT
IKKE GRØNT: (Foto: Nils Skumsvoll)
Dette betyr statuslysene

Har du brikke, men får ikke grønt lys i bommene?

Martin Øyvang

Flere opplever å få videokameralys i stedet for det grønne krysset selv om de har bombrikke og gyldig avtale.

– Trenger ikke foreta seg noe

Dette gjelder særlig dem som hadde en avtale fra før med et bomselskap, slik som for eksempel Fjellinjen for Oslo-området.

Les alt om Bypakke Grenland her

– I forbindelse med oppstarten av bominnkrevingen vil det kunne forekomme at det blir gitt gult kamerasignal til kunder som har brikke og avtale i orden. Dette vil reduseres i løpet av den nærmeste tiden samtidig som leverandøren gjør de siste justeringene av leseutstyret. Kunder som har avtalen i orden men allikevel opplever å få gult kamerasymbol behøver ikke å foreta seg noe. Passeringene vil knyttes opp mot avtalen og det blir gitt rabatt på samme måte som om brikken ble lest, sier kommunikasjonsansvarlig i Bypakke Grenland, Birgitte Finne Høifødt i en pressemelding.

Ikke mottatt brikke?

For at avtalen skal være registrert må du ha klikket på linken i tilsendt e-post fra Vegfinans og lagt inn registreringsnummeret. For å være sikker på at avtalen er aktiv kan du logge deg inn på dine sider hos Vegfinans E18 Vestfold, står det videre i pressemeldingen.

Er avtalen aktiv gjelder alle fordelene selv om du ikke har mottatt brikken. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse