annonse

Brann i vaskehall på kjøpesenter

MØTT AV MASSIV RØYK
MØTT AV MASSIV RØYK: Vakthavende brannsjef opplyser at en ansatt i forretningen ble møtt av massiv røyk da han åpnet døra da han kom på jobb fredag morgen. (Foto: Tone Lensebakken )
Bilbrann
Bilbrann: Det begynte å brenne i en bil i vaskehallen til bil- og båtpleieforretning på Brotorvet fredag morgen. Brannvesenet fikk raskt kontroll på stedet. (Foto: Tone Lensebakken )
BRANNUTRYKNING
BRANNUTRYKNING: Brannvesen, politi og ambualnse rykket fredag morgen ut til melding om brann i en forretning på Brotorvet kjøpesenter i Bamble. (Foto: Tone Lensebakken )

En ansatt ble møtt av massiv røyk da han åpnet døra til vaskehallen på Brotorvet fredag morgen. En bil hadde tatt fyr inne i hallen.

Vendy Berg Hegle Torbjørn Tungesvik Tone Lensebakken

Bamble brannvesen rykker ut på brygningsbrann i Gangveien på Stathelle,  klokken 07.50 fredag morgen.

–  Brannvesenet er framme på stedet, og melder at det ikke er noen stor brann. Én person skal ha fått i seg røyk, melder operasjonleder Jan Kristian Johnrud hos politiet klokka 08.00.

Ble møtt av massiv røyk

Brannen skal ha oppstått inne vaskehallen til en bil- og båtpleieforretning på Brotorvet kjøpesenter. 

Vakthavende brannsjef i Bamble Jørn U. Tveten opplyser til Vardens journalist på stedet at en ansatt i forretningen møtte massiv røyk da han åpnet døra da han kom på jobb fredag morgen. 

Brannen skal ha oppstått i en bil i vaskehallen. Den er utbrent. 

– Det viser seg at det er i tilknytning til en bil som sto inne i vaskehallen at brannen har oppstått. En skjøteledning var trekt inn i motorrommet og det har brent hull i panseret over motorblokka. Bilen er forøvrig en Saab 9-3, 2006 modell. Patruljen oppretter sak, melder Sør-øst politidistrikt. 

Fikk kontroll raskt

Brannvesenet fikk raskt kontroll og reiste fra stedet litt før klokken 08.30

Det skal ha gått bra med mannen som fikk i seg røyk. 

– Mannen som ble eksponert for litt røyk skal ikke trenge legetilsyn, melder Sør Øst politidistrikt på Twitter. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse