annonse

De fikset 71.000 kroner på 12 timer

PENGENE STRØMMER INN
PENGENE STRØMMER INN: Joachim Haraldsen (21), Preben Fjell (23), Håvard Nordlie Mathisen (19) , Dennis Vareide og Ruben Vareide har samlet inn over 40.000 kroner til Kreftforeningen ved hjelp av direktesendt nett-tv i dag. (FOTO: PRIVAT)

Nå planlegger gjengen bak «Prebz og Dennis mot kreft» å gjenta suksessen til neste år.

Vendy Berg Hegle

I går skrev Varden om fem gamerne på Stathelle som hadde livestreaming på nett til inntekt for Kreftforeningen. I løpet av de syv første timene hadde de slått målet om å samle inn 30.000 kroner med god margin.

– Helt sinnsykt

I syvtiden hadde over 40.000 kroner tikket inn,  og mer skulle vise seg å bli:

– Vi har ikke fått tallene fra dem som har gitt via sms og bankgiro ennå, men vi vet at det har kommet inn 71.000 kr. Jeg synes det er helt sinnssykt.  At så mange har donert så mye til et godt formål er utrolig bra, sier Mathisen, søndag kveld.

Facebook-knapp kommer her

Dennis Vareide (23), Joachim Haraldsen (21), Preben Fjell (23), Håvard Nordlie Mathisen (19) og Ruben Vareide (22) driver Rakkerfilm AS, som produserer spillvideoer til nettet.

Hårfattig gjeng

I tolv timer i strekk spilte og showet de for en en stor seerskare, og Mathisen avsløre at det var er en rimelig skallet gjeng som kunne juble etter endt sending i går. Flere sa seg villig til å donere penger, dersom gamerne barberte måne.

– Vi er en relativt hårløs gjeng nå. Alle utenom Joachim har måne. Han må ta det til uka, for han skal i en begravelse, sier Mathisen.

– Var det verdt det?

– Ja, definitivt. Vi har faktisk snakket om å gjøre dette til en årlig greie, sier han.

LES OGSÅ:


 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse