annonse

De omkomne er fra Kragerø og Skien

FEM OMKOM
FEM OMKOM: Totalt fem personer omkom i ulykken på Rjukan søndag. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
Ulykkessvingen
Ulykkessvingen: Dødsulykken skjedde i denne svingen i Svineroivegen på vei ned til Rjukan. Dette bildet er tatt mandag morgen. (Foto: Knut Heggenes)

Fire fra Kragerø og én fra Skien døde i bilulykken på Rjukan søndag.

Tom Erik Thorsen Vendy Berg Hegle

Sør-Øst politidistrikt opplyser natt til mandag at de fem omkomne i bilulykken på Rjukan søndag er tre kvinner og to menn i 50- og 60-årene.

– Fire av dem bodde i Kragerø og én i Skien. Pårørende er varslet og flere av de involverte kommunene har iverksatt kriseteam for å ivareta pårørende og andre involverte, skriver politiet på Twitter.

– Det ser ikke ut til at de omkomne er i familie, verken på etternavn eller på adresse. Men det er for tidlig å si noe sikkert. De nærmeste pårørende er varslet og de tar det videre i familien. Politiet er selvsagt tilgjengelig om det er noen som vil ta kontakt, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud, i Sør Øst politidistrikt, til Varden. 

KV skriver at Kragerø kirke holdt dørene åpne søndag kveld.

Bilen de satt i, var en åpen, amerikansk veteranbil, ifølge politiet. Ulykken skjedde i den nederste svingen i Svineroivegen ved Rjukan. 

Veien var stengt i åtte timer mens krimteknikere fra politiet og Statens vegvesens ulykkesgruppe gjorde sine undersøkelser søndag ettermiddag og kveld. Foreløpig er det ikke kjent hva som er årsaken til ulykken.

Politiet meldte om ulykken 13:51 søndag ettermiddag. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse