annonse

De satser på luksus til elegante hjem

ÅPNER TORSDAG
ÅPNER TORSDAG: Monica Danielsen (f.v.), Mia Rindsem og Gro Bamle er av de fire ansatte du møter i Elegante Hjem. (Foto: ANDREAS SOLTVEDT)

Sans for eleganse? Denne uka åpner Elegante Hjem.

Andreas Soltvedt

Eleganse og luksus er stikkord for en ny forretning som er i ferd med å starte opp i Porselensfabrikken. Torsdag er selve åpningsdagen. 

Bak butikksatsingen Elegante Hjem AS står to blad Monica fra Drangedal.

Luksus til alle

Med Elegante Hjem ønsker Monica Danielsen og Monica Flom Kittilsen høyde for å tilby selve prikken over i-en knyttet til interiør i de tusen hjem.

– Grunnprinsippet er at vi vil ha luksus ut til folket – luksus til hver og én, sier Monica Danielsen til Varden.

Sammen med Monica Flom Kittilsen etablerte hun Elegante Hjem i hjembygda på midlertidig basis i november i fjor. Nå er det permanent satsing i Porselensfabrikkens lokale som gjelder.

Både dyrt og billig

Møbler og interiør hentes inn til butikken ved at Monica og Monica selv reiser rundt i verden og importerer varene. Butikken er ikke tilknyttet noen kjede.

– Vi er helt uavhengig, sier Monica Danielsen.

– Med luksus blir det fort et høyt prisleie i butikken?

– Nei, selv om vi har noe dyrt, har vi også mye som faller rimelig. Det skal være noe for enhver smak, sier hun.

Spesialbestilling

Elegante Hjem har også egen nettbutikk.

– Tanken er også at folk kan melde fra til oss hvis det er noe de vil ha. Kanskje vi finner det, smiler Monica Danielsen som har bodd i Drangedal i tolv år, men som nå vender tilbake til sin fødeby.

Foruten Monica og Monica vil Gro Bamle og Mia Rindsem ha Elegante Hjem som arbeidsplass.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.