annonse

Dette skjedde i natt

Avtroppende?
Avtroppende?: Fiskeriminister Per Sandberg (Foto: Innsendt)

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 11. august.

  • NTB

Tenåring knivstukket i Bamble

En mann i slutten av tenårene er kritisk skadd, men tilstanden er stabil, etter at han ble knivstukket i ryggen i Bamble natt til lørdag. Den fornærmede er kritisk skadd, men tilstanden er stabil.

En person er pågrepet etter politiet ble tipset fra vitner om navn. Den mistenkte er også en mann i slutten av tenårene.

Sandberg avviser TV 2-påstand

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) benekter overfor NTB TV 2s påstand om at han takket nei til sikkerhetssamtaler med PST før fire turer til Kina og Russland.

På spørsmål om påstandene fra TV 2 ikke stemmer, svarer han «NEI, og i likhet med mange andre nyhetsoppslag fra TV 2 og NRK aner jeg ikke hvor de tar det fra??».

Luftangrep i Syria

Det syriske regimet slo kraftig til mot Idlib-provinsen fredag, der gjenværende opprørere var advart på forhånd. Minst fire er drept og 50 såret, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Det meldes også om fire drepte og 50 skadde i al Tah og Khan Sheikhoun etter artilleribeskyting, de fleste skal være fra Khan Sheikhoun.

Stakk av fra frontkollisjon

Tre personer stakk av etter en frontkollisjon i Porsgrunn natt til lørdag. Eieren av bilen, en kvinne i 30-årene, er pågrepet. Ifølge politiet framsto hun som beruset og nektet å forklare seg.

Føreren av den andre bilen, en mann i slutten av tenårene, er kjørt til sykehuset i Porsgrunn. Han skal ikke være alvorlig skadd.

FN ber om troverdig Jemen-gransking

FNs sikkerhetsråd ba fredag spesifikt om en troverdig granskning av det saudiledede angrepet mot en buss i Jemen der 29 barn ble drept. Fredag kom en talsmann for koalisjonen med en forsikring om at hendelsen straks vil bli gransket.

FN-ambassadør Karen Pierce, hvis land holder presidentskapet i Sikkerhetsrådet gjorde det klart at «hvis en granskning som holdes ikke er troverdig, vil Sikkerhetsrådet åpenbart ønske å revurdere den og avgjøre om det er nødvendig å gjøre mer.»

(©NTB)

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse