Foto: AP Photo/Evan Vucci/NTB scanpix

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene natt til søndag

Beboer ikke gjort rede for etter boligbrann i Bodø

Et bolighus med fire leiligheter ble totalskadd i en brann på Mørkved i Bodø natt til søndag.

– Vi har kontroll på alle beboerne unntatt én, sier operasjonsleder Remi Johansen i Salten politidistrikt til NTB søndag morgen.

Vitner har opplyst at brannen startet i en leilighet i andre etasje, der personen som ikke er gjort rede for bodde.

Det var ved midnatt registrert 8.346 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 14 tilfeller siste døgn. De to siste dagene er økningen på 37 tilfeller.

To til sykehus etter vannscooterulykke på Sunnmøre

To menn er innlagt på Ålesund sykehus etter en vannscooterulykke i Sykkylven lørdag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.50.

– Vi fikk melding fra vitner som hadde sett ulykken på sjøen. De dro ut og berget de to mennene og fikk dem til legevakten, forteller operasjonsleder John Bratland i hos politiet i Møre og Romsdal til NTB.

Joe Biden med klar seier på Hawaii

Tidligere visepresident Joe Biden vant soleklart nominasjonskampen i Det demokratiske partiet på Hawaii over Bernie Sanders. Primærvalget på Hawaii ble mer enn en måned forsinket på grunn av koronautbruddet, men ble gjennomført lørdag kveld. Joe Biden fikk 63 prosent av stemmene, mens Bernie Sanders endte med 37 prosent.

Kim Jong Un diskuterte økt atomavskrekking

Nord-Koreas leder Kim Jong Un diskuterte søndag hvordan landet kunne styrke sin kjernefysiske makt til avskrekking, melder statlige medier.

«Ny strategi for å videre øke den kjernefysiske avskrekkingen av landet» var blant temaene under møtet mellom Kim Jong Un og den militære sentralkommisjonen i det nordkoreanske arbeiderpartiet søndag.

(©NTB)

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Foto: KCNA/AP