Dette skjedde i natt: Tenåring kjørt til sykehus etter slåsskamp

Det har vært en travel natt for politiet. Her er nattens hendelser.

I 23-tiden fredag kveld rykket politiet ut til melding om slåsskamp på en adresse i Kragerø hvor flere unge personer var samlet.

– Det ble meldt om slåsskamp på stedet. En person ble kjørt til sykehus med ambulanse, sier oppdragsleder Espen Reite i Sør-Øst politidistrikt.

Skadeomfanget er ikke kjent. Det var 30 - 40 vitner på stedet.

– En ung mann ble anmeldt. Han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Reite. De to involverte var begge rundt 17 år gamle.

Krasjet i brygge

Natt til lørdag ble politiet varslet av flere personer som så en båtfører som virket full i Blindtarmen i Kragerø sentrum. Båtføreren krasjet båten inn i brygga på stedet.

– Politipatrulje dro til stedet og fikk kontroll på en mann i 50 årene. Blåste til over lovlig verdi. Blir anmeldt for dette, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Aggressiv på utested

En mann i 40-årene fra Skien endte kvelden med en anmeldelse og overnatting i fyllearresten etter å ha vært aggressiv på et utested-

– Ved midnatt fikk politiet melding om en full og aggressiv gjest ved et utested i Skien sentrum. Politiet dro til stedet og påtraff en beruset mann i 40 årene. Han ble bortvist fra stedet av patruljen, men nektet å etterkomme dette, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

I ett-tiden ble en mann i 50-åra bortvist fra et utested i Skien sentrum etter at han hadde vært kranglete og nektet å høre på vektere som ba han fjerne seg.

I Kragerø slo en mann i 20-årene til en dørvakt og var kranglete.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Politipatrulje kom til stedet og tok forklaring av partene. Gjerningspersonen ble bortvist og vil bli anmeldt, melder politiet på Twitter.

På Notodden ble en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted i Notodden sentrum.

Fyllekjøring med båt og bil

En båtfører i 20-årene ble stoppet av båtpatrulje på Nordsjø ved Akkerhaugen natt til lørdag. Han framsto beruset og ble fremstilt for blodprøve.

En mann i 40-årene er siktet for promillekjøring etter å ha blitt stanset av politiet i bil på Skotfossvegen i Skien.

En mann i 50-åra er siktet for promillekjøring og anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter å ha blitt stoppet av politiet i Kragerø.

I Porsgrunn ble en mann pågrepet etter å ha knust ruter og oppført seg truende med hammer.

Les også
Truende mann knuste ruter og slo etter folk med hammer