Går kjøkkenveien: Amalie Snøløs. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Disse kjendisene skal drive restaurant i Kragerø

1. februar er det premiere på den nye sesongen av «Camp Kulinaris», denne gangen med blant andre Amalie Snøløs og Leif Einar «Lothepus» Lothe på plass ved kjøkkenbenken i Kragerø.

Konkurranse og tidsnød over grytene er en egen TV-sjanger, og i regi av TV3 er nå ti nye kjendiser klare til å friste lykken.

«Med veldig varierende kjøkkenkunnskaper skal de samarbeide og kjempe mot hverandre for å finne ut hvem som er den beste til å drive restaurant», heter det i pressemeldingen om programmet som får premiere 1. februar. Konseptet er at kjendisene skal drive en fancy restaurant sammen med en høyt merittert kokk: Olympisk mester, Kjartan Skjelde.

Restauranten kjendisene overtar er «Himmel og hav» i Portør i Kragerø.

– Uten at jeg skal røpe for mye, kan jeg vel si det blir reaksjoner når både frosk og maur står på menyen, sier Skjelde om den nye sesongen.

Årets deltakere er Jonas Lihaug Fredriksen, Amalie Snøløs, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Richard Liedholm, Maria Moen, Mia Gundersen, Terje Schrøder, Stine Buer, Fetisha Williams og Tom Nordlie.

I tillegg kommer flere kjentfolk innom som utfordrere i løpet av sesongen, fremgår det fra kanalhold.

Den fjerde sesongen av «Camp Kulinaris» består av hele 33 episoder. I siste episode skal to kjendiser kjempe om å bli vinneren av 2021-utgaven.

Teppet går opp for sesongpremiere mandag 1. februar kl. 20.30 på Viaplay, Viafree og TV3.