annonse

Dødsulykke på Rjukan – fem personer omkommet

Dødsulykke
Dødsulykke: Fem personer omkom i ulykken på Rjukan i søndag. (Foto: Varden-tipser)
Ulykke
Ulykke: Luftambulansen har kommet til stedet. (Foto: Varden-tipser)
Alvorlig
Alvorlig: Fem personer er involvert i den alvorlige ulykken. (Foto: Varden-tipser)
STENGT
STENGT: Veien er stengt etter trafikkulykken. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
STENGT
STENGT: Veien er stengt i forbindelse med trafikkulykke. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
HENTES
HENTES: To sorte begravelsesbiler er på vei opp til stedet der en bli kjørte i fjellveggen. Totalt fem personer omkom i ulykken. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
HENTES
HENTES: To sorte begravelsesbiler er på vei opp til stedet der en bli kjørte i fjellveggen. Totalt fem personer omkom i ulykken. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Dødsulykke på Rjukan, fem personer har omkommet i den alvorlige trafikkulykken.

Jonas Fossing Birte Ulveseth

SISTE 17.30: Personen som ble flydd til Ullevål sykehus etter trafikkulykken, døde som følge av skadene. Alle de fem som var i bilen da ulykken skjedde, er bekreftet omkommet. Politiets kriminalteknikere har kommet frem til ulykkesstedet.

Politiet meldte om ulykken 13:51 på fylkesvei 651 på Rjukan på veien som strekker seg til Gaustatoppen. Ulykken skal ha skjedd i en sving. 

Fem personer omkommet

Fem personer har omkommet i den alvorlige trafikkulykken. En person er flydd til Ullevål sykehus.  Personen som ble flydd til Ullevål sykehus etter trafikkulykken, døde som følge av skadene. Alle de fem som var i bilen da ulykken skjedde, er bekreftet omkommet. Politiet jobber med å varsle de pårørende.

Først meldte politiet at dreide seg om en singelulykke hvor en person satt fastklemt etter å ha kollidert med en fjellvegg, men trafikkulykken er alvorligere en først antatt.

Politiet kjenner til hvem som eier bilen, og jobber med å komme i kontakt med pårørende. De jobber også med å avhøre vitner og komme i kontakt med flere som kan forklare hva som har skjedd.

– Det er en bil som har kjørt inn i en fjellvegg, utover det vet vi ikke mer om hva som har skjedd. Om noen har opplysninger til politiet, ønsker vi at de tar kontakt med oss, sier Hunshamar.

Bilen var på vei nedover i retning Rjukan på fylkesvei 651, da den kjørte av veien i en skarp 180 graders venstresving.

LES OGSÅ: Brannvesenet rykket til ulykke

Foreløpig vet politiet ikke hva som er årsaken til at bilen kjørte i fjellveggen. Politiets kriminalteknikere har kommet frem til ulykkesstedet.

Veien stengt på ubestemt tid

– Veien på stedet - fylkesvei 651 blir stengt i lang tid. Ingen får passere, hverken opp fra Rjukan til Gaustatoppen eller ned fra Gaustatoppen til Rjukan, opplyser politiet.

Både ulykkesgruppa til Statens vegvesen, og kriminalteknikere er på vei til stedet.

LES OGSÅ: Trafikkulykke på E18 – tre biler og åtte personer involvert

Klokken ti søndag kveld var veien åpen igjen for trafikk. 

Etterlyser vitner

Politiet har fått opplyst fra vitner at en annen bil, mulig grå eller blå Audi A3, var tidlig på stedet etter ulykken. Politiet har ikke vært i kontakt med de som var i denne bilen, og ønsker å komme i kontakt med de som var i denne bilen. De kan ta kontakt med politiet på 02800.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse