annonse

E18 var stengt i ett felt etter kollisjon

KØ
: Det har oppstått lange køer i forbindelse med et trafikkuhell ved Lanner kontrollstasjon på E18 i Porsgrunn. Trafikken dirigeres via fylkesvei 30. (Foto: Statens vegvesen)

Lang kø og forsinkelse etter trafikkuhell på E18. En mann er kjørt til sykehus.

Vendy Berg Hegle

SISTE KLOKKEN 17.01: E18 er åpen for trafikk i begge retninger. 

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til en trafikkulykke på  Lanner kontrollstasjon på E18 i Porsgrunn i 15.42-tiden mandag ettermiddag.

– E18 er i følge tips stengt i sydgående retning på grunn av et trafikkuhell ved Lanner kontrollstasjon, melder vegtrafikksentralen på Twitter 15.53.

Trafikken dirigeres manuelt via fylkesvei 30. 

Halvtimes forsinkelse

Det har oppstått kø og forsinkelse på E18 mellom Larvik og Moheim i forbindelse med kollisjonen. Ifølge statens vegvesens oversikt var det en halvtimes forsinkelse på strekningen en drøy time etter at uhellet skjedde. 

Mann til sykehus

Ifølge opplysningene politiet har, dreier det seg om en bil som har kollidert i autovernet.

Det var kun en person involvert. Han har blitt hentet av ambulanse og kjørt til sykehus for en sjekk. 

– En mann i 30-årene fra Vestfold er kjørt til sykehus i Skien med kuttskade i beinet, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Sør-øst politidistrikt i 16.25-tiden.

Bilberger er på stedet for å hente bilen. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.