annonse

Eldre mann havnet i klem etter å ha forsøkt å stanse trillende bil

En mann i slutten av 80-årene kom i klem mellom bil og vegg, men slapp unna uten skader. – Han har vært heldig, sier operasjonsleder.

Vendy Berg Hegle

En mann i slutten av 80-årene havnet i klem mellom mellom en bil og en murvegg i Lunde torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde da mannen forsøkte å stanse en trillende, førerløs bil.

Politi, ambulanse og brannvesen er på stedet, opplyser operasjonsleder André Kråkenes ved Sør-øst politidistrikt  i 13-tiden.

– De har fått løs personen. Det gjenstår for ambulansepersonell å avdekke skadeomfanget, men det virker trolig ikke å være alvorlig, sier operasjonslederen.

Litt senere kan politiet opplyse at mannen framstår som uskadd.

– Han har vært heldig, sier Kråkenes.

Ulykken skjedde i forbindelse med at mannen forsøkte å trillestarte sin egen bil, melder Sør-øst politidistrikt på Twitter klokken 13.20.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.