Boka blir å finne i butikkhyllene 4. januar.
Boka blir å finne i butikkhyllene 4. januar.

Fortsetter suksessen med trening

Ronny Deila trener Skottlands beste fotballspillere. Søstera, Mariann Deila, vil trene hele det norske folk.

I dag ble det offisielt, Mariann Deila lanserer bok nummer to om trening og mentaltrening. 

Boka heter "Tren der du er", og handler om trening med egen kroppsvekt.

– Jeg er glad, stolt og ikke minst veldig spent på hvordan den blir tatt i mot, sier Mariann Deila. 

– Jeg har hatt ideen i et par år, men det er først den siste tiden at jeg har fått jobbet med den. Det å se den i butikkhylla 4. januar gleder jeg meg veldig til.

Se video:Gå ned seks kilo på seks uker

Mariann Deila lanserer bok nummer to i januar 2016.
Mariann Deila lanserer bok nummer to i januar 2016. Foto: Foto: Hilde Brevig

Alltid muligheter

– Jeg har skrevet boka til hjelp og inspirasjon for de som opplever at jobbreiser, overtidsarbeid, familieforpliktelser og ferier ofte skaper brudd i de gode treningsrutinene. Enten ved at du "sitter fast" hjemme med barn og ikke kommer deg på trening, ikke har tid eller mulighet til å trene på et senter i en hektisk hverdag, eller du er på hytta eller et hotell uten tilgang til gode fasiliteter, sier Mariann Deila.

Boka tar for seg 100 øvelser man kan utføre ved hjelp av egen kroppsvekt. Trening der du er, uten utstyr, kan være veien ut av en negativ sirkel, mener Deila. 

– Jeg vil vise hvordan man skreddersyr treningsøkter som kan gjøres i stua, på hotellrommet, på hytta eller verandaen. Du får kunnskap om hvilke øvelser og metoder som gjør deg sterkere og mer opplagt, og ikke minst hvordan du best trener for å øke kondisjonen og forbrenne fett. I tillegg får du de mentale verktøyene du trenger for å holde på de nye vanene over tid. Det geniale er at du kan få like mye ut av et kvarter med trening som en time, bare du vet hvordan, sier Mariann.

LES OGSÅ:Marianns tyngste løft

Inspirerer hverandre

Porsgrunnsmannen Ronny Deila trener skotske Celtic, og avisa Daily Record skrev i vinter at Ronny blir inspirert av søsterens  treningsfilosofi. De fastslår at Mariann Deila er en av Norges fremste personlige trenere. 

Mariann sier til avisa at de begge alltid har hatt et sunt forhold til kosthold og trening, og at de har lært litt av hverandre. 

Les saken her:Daily Record

Suksess med trening

I fjor ga Mariann Deila ut boka "Prosjekt Sterk". Den ble trykket i 9000 eksemplarer og solgte fra første dag. 

Mariann er personlig trener, mental trener gjennom Raw Performance, forfatter av boka "Prosjekt Sterk" og er nå aktuell med bok nummer to. Hun eier og driver sitt eget studio for personlig og mental trening på Stridsklev i Porsgrunn.

– Hvordan rekker du alt?

– Jeg rekker ikke kjede meg i alle fall, smiler Mariann.  

– Jeg holder på med lidenskapen min, så er det utrolig hvor mye en får gjort, avslutter hun energisk. 

Boka blir utgitt av Kagge forlag og er å finne i butikkhyllene fra 4. januar.