annonse

Fulgte etter dieseltyver med politiet på tråden

En privatperson i Skien oppdaget dieseltyveri fra en lastebil. Da tyvene forsøkte å komme seg unna i bil, fulgte han etter med politiet på tråden.

Vendy Berg Hegle

Det var litt før klokken halv ti torsdag kveld at en person på Gulset oppdaget at noen stjal diesel fra en lastebil på Gulset. 

Tyvene stakk fra stedet i bil  da de skjønte at de var oppdaget, men personen som så dem fulgte etter dem med politiet på tråden. 

– Melder fulgte etter og rapporterte fortløpende og en politipatrulje tok igjen aktuell bil ganske raskt. Fører var en mann i 20-årene og passasjer var en kvinne i 20-årene, begge kjenninger av politiet. Fører erkjente tyveriet og opplyste at han har dårlig råd om dagen. Kvinnen må anses som medvirker i og med at hun var til stede. Sak opprettes, melder Sør-øst politidistrikt på Twitter torsdag kveld. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse