annonse

Grenland må vente på de store byene

MER Å FORHANDLE OM
MER Å FORHANDLE OM: – Kravene fra formannskapet er ikke noen absolutter, men noe vi kan ta med oss når vi likevel skal forhandle med staten, sier ordfører Hedda Foss Five. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
TIRSDAG
TIRSDAG: Til tirsdag skal de samles igjen. Da fortsetter diskusjonen om hva som bør gjøres med dagens bypakke. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? – Jeg tar buss og synes det er greit. Dessuten har jeg ikke lappen, men har planer om å ta den i sommer, svarer Hanna Nysæter. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? – Ja, jeg reiser med bussen fra Skjelsvik til jobben på Bakkane i Skien. Det er klart billigere med buss enn med bil, med alle bommene jeg må forbi, sier Arne Marius Moritz Hansen. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? – Nei, det går ikke, fordi det er for dårlig busstilbud der vi bor. Hvis jeg begynner på jobb klokken 14, må jeg ta skolebussen om morgenen. Og jeg kommer meg ikke hjem etter jobb, sier Randi Jønnevald. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? Ja, jeg har tatt bussen hit til Herkules i dag. Vi på Gulset er stengt ute fra Skien på grunn av bommene. Vi kommer ingen vei uten å måtte kjøre forbi en bom, sier Joakim Svendsen (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? Nei, jeg tar ikke bussen. Men det er et motvillig nei. Det er fordi vi bor i Dalsbygda overfor Skotfoss. Men det har hendt at jeg sykler til Skotfoss og tar bussen derfra, sier Helene Hoppestad. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? Jeg kjører bil for å komme rundt, mens hun bruker buss. Det er klart billigere å reise med buss enn med bil, men når reiser med Emran er bil kjekt, sier Ekber Abdurusul, her med Emran og Ayisha. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)
ÅTTE OM BUSS
ÅTTE OM BUSS: Reiser du mere kollektivt? Nei, jeg har ikke tatt buss på 15 år. Når det gjelder bommene, har jeg vært heldig, for jeg bor på Herre. Og da kommer vi hit til Herkules uten å kjøre gjennom bommer, sier Dan Lunde. (Foto: Jan Bjørn Taranrød)

+ Grenland må vente på å forhandle om veimilliarder fra staten. Ikke bare fordi de er uenige, men mest fordi de største byene er først i køen.

Jan Bjørn Taranrød
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.