annonse

Guri lager «pop-up»-restaurant hjemme i hagen

Restaurant i bakgården
Restaurant i bakgården: 25., 26. og 27. juli inviterer Guri Danielsen til restaurant hjemme i sin egen hage i Øvregate i Skien. (Foto: Bjørnar Larsen)
Samarbeider
Samarbeider: Kokk og lærer Guri Danielsen i aksjon på kjøkkenet sammen med svigersønn og kokk Pedro Pérez Vento. (Foto: Bjørnar Larsen)
Lam på menyen
Lam på menyen: Lam marinert i urter og olje er hovedretten når det blir popup-restaurant i Øvregate i Skien. (Foto: Bjørnar Larsen)
Får hjelp av familie og venner
Får hjelp av familie og venner: Guri Danielsen (t.h.) får hjelp blant annet av sin svigersønn Pedro Pérez Vento og datter Anne Danielsen Fragell – her med sønnen Nolan Vento Fragell – (2,5 måneder) når hun inviterer til restaurantbesøk hjemme hos seg selv i Skien. (Foto: Bjørnar Larsen)
På hjemmebane
På hjemmebane: I slutten av juli har Guri Danielsen restaurant hjemme i Øvregate i Skien. (Foto: Bjørnar Larsen)

+ Det står lam på menyen når Guri Danielsen inviterer til restaurant hjemme i sin egen hage.

Bjørnar Larsen

Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her