SISTE klokka 01.57: Politiet opplyser at kvinnen er funnet i terrenget i nærheten av Kjørbekk av frivillige letemannskaper. Kvinnen skal ha blitt funnet i nærheten av sandtaket på Nenset.

– Hun er ivaretatt av ambulansepersonell, sier operasjonsleder Espen Reite i politiet.

Kvinnen ble lagt på en båre og pakket inn i varme tepper før hun ble hjulpet inn i ambulansen og kjørt til Sykehuset Telemark.

– Hun var nedkjølt men i live, sier Reite til Varden torsdag morgen, og ønsker samtidig å takke frivillige for innsatsen under nattens leteaksjon.

Slo alarm

Det var litt før klokken 23.30 onsdag kveld at det ble igangsatt en leteaksjon på Kjørbekk i Skien etter en savnet kvinne i 20-årene.

– Kvinnen er iført en blå joggedress med hvitt mønster. Hun har halvlangt brunt hår, har en tatt kroppsbygning og er cirka 160 centimeter høy, opplyste politiet.

– Kvinnen ble sist sett rundt klokken 17.30 onsdag ettermiddag, sier operasjonsleder Espen Reite i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet opplyste cirka klokka 01.10 at det ble søkt med politipatruljer politihelikopter, drone, FORF (Frivillige Organisasjoners Redningsfaglige Forum), Røde Kors og Norske Redningshunder.

DELTOK: Frivillige letemannskaper med hunder var med i søket. Foto: Geir Norendal