– Jeg gjorde egentlig bare som jeg pleier. Sto opp, stelte meg og skulle kjøre til jobb, forteller Heidi Christiansen.

Hun bor på Vessia i Porsgrunn, men jobber på Tveten ungdomsskole. For å komme seg på jobb pleier hun å kjøre - men slik ble det altså ikke denne tirsdagen.

I et Facebook-innlegg spør hun nå etter hjelp til å finne den forsvinnende bilen.

– Skulle på jobb i dag tidlig, men finner ikke bilen. Den er borte, stjålet! Hjelp meg med å se etter den. Dårlig start på dagen, skriver hun.

STJÅLET: Det er denne bilen som er stjålet. Foto: privat

Borte

Til Varden forteller hun at bilen pleier å stå i gata rett rundt huset hennes, men det gjorde den altså ikke tirsdag morgen.

– Første tanken er jo «hvor i alle dager har jeg satt bilen»? sier hun.

Hun begynte å kikke lenger ned i gata i håp om at hun kanskje hadde parkert der uten å huske det. Men nei, ingen bil i sikte.

– Så spurte jeg naboen, men han hadde heller ikke hørt noe, sier hun.

Det var da hun innså at bilen måtte ha blitt stjålet.

– At noen stjeler i nabolaget her synes jeg er helt horribelt, sier Christiansen.

Meldt stjålet

Hun tror det må ha skjedd i løpet av natta, men hvordan det kan ha skjedd vet hun ikke. Nøkkelen har hun selv inne i huset, og hun husker godt hun låste bilen, for da slukker også lysa.

– Jeg har meldt den stjålet gjennom politiets sider. Også tenkte jeg at det var lurt å legge det ut på sosiale medier. Jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre, jeg har aldri mistet en bil før, sier hun.

Tirsdag morgen måtte hun derfor ta bussen til jobb.

– Jeg tenkte bare at jeg ville komme meg på jobb, så får det gå som det går. Jeg er bare veldig oppgitt nå, avslutter hun.