– Politiet mottar fremdeles tips i saken, men det er naturlig at mengden avtar etter hvert som tiden går, sier Ole Jacob Garder, som er politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt til Varden.

Søker med dykkere

Tirsdag 2. januar ble en mann funnet død i boligen sin i Stavern. Samboeren hans ble kort tid etter siktet for drap og etterlyst, men politiet har i ettertid gått bort fra at dette er hovedteorien.

Etter en pause i leteaksjonen ble den gjenopptatt da mildværet sørget for at snøen smeltet i forrige uke. Søket fortsetter de neste dagene.

– Politiet fortsetter søk med dykkere i begynnelsen av uka. Dette ble påbegynt forrige uke og dykkerne gjør seg ferdige i områdene de skal søke i nå. Det er ikke planlagt ytterligere søk, men det gjøres fortløpende vurderinger på om det er andre områder som skal søke i på nytt nå som mye snø har smeltet, sier Garder.

– Har snøsmeltingen gitt nye funn?

– Det er ikke gjort nye funn i områder politiet har søkt i på nytt, sier han.

Ikke funnet

Politiet har lagt lokk på det aller meste av detaljer fra etterforskningen, og det er fortsatt ikke kjent hva mannen døde.

Politiet gikk tidlig ut og ba om tips fra publikum, men har ikke offentliggjort navn og bilde på verken den avdøde eller samboeren hans.

Kvinnen er fortsatt ikke funnet, til tross for at både politi, Røde Kors og frivillige har lett med store styrker.