annonse

Holger og Tone Eirin sto selv for musikken i eget bryllup

NYGIFTE
NYGIFTE: Tone Eirin Lockertsen og Holger Lockertsen sammen med døtrene Tale Sofie og Eira Simone på bryllupsbildet. (FOTO: THERESE HARTVEIT)
SANG SELV
SANG SELV: Holger og Tone Eirin i aksjon med hver sin gitar under armen. SKJERMDUMP: YOUTUBE

Holger og Tone Eirin Lockertsen gadd ikke bruke penger på musikk til bryllupet. Det ordnet de helt selv.

Martin Øyvang

Paret som er bosatt på Stathelle og som i helgen giftet seg i Langesund, er ikke ukjente med musikksjangeren.

Facebook-knapp kommer her

– Min kone er utdannet innenfor musikk, og jeg har spilt i band siden jeg var en neve stor, sier Holger Lockertsen.

Ville ikke bruke penger på bryllupsband

Men at det skulle bli en opptreden i eget bryllup, hadde de ikke planlagt veldig lenge.

– Vi har ikke spilt så mye sammen. Litt hjemme, men aldri foran andre. Så det var jo egentlig en fin mulighet, sier Lockertsen før han legger til:

– Vi snakket om dette et par måneder før bryllupet, men vi var usikre på om vi faktisk skulle gjøre det helt frem til selve bryllupsdagen. Men da det ikke var noen andre som ville, og vi gadd ikke bruke penger på et band, så fikk vi heller trå til selv.

Se brudeparet fremføre «Heroes» av David Baerwald:

Gitarspill med falske negler

Med hver sin gitar og sangstemme fremførte de i tur og orden låtene «Heroes» av David Baerwald, «Pictures in a frame» av Tom Waits og «Cold cold heart» av Hank Williams/Norah Jones.

På sin egen Facebookside la Lockertsen ut videoen med følgende melding:

«Vi hadde ikkje råd til å hyre inn underhaldning på bryllupsfesten, så vi måtte berre gjera det sjølv... NB! Vi hadde drukket mange glass vin under middagen, vi hadde ikkje hatt soundcheck (derav problem med feedback), Tone hadde nye falske neglar på fingrane, og dette var vår første «offentlege» speling saman».

– Hadde vært kjedelig med buing

Responsen fra gjestene var uansett overveldende, men akkurat det hadde han regnet med.

– Når man spiller i sitt eget bryllup, på sin og sin kones store dag, så hadde det vært kjedelig om publikum hadde buet. Men det var strålende tilbakemeldinger, sier Lockertsen.

Suksess på Youtube

De tre opptrednene er nå lagt ut i sin helhet på Youtube, og også der har flere fått opp øynene for brudeparets sanger i sitt eget bryllup.

– Den har fått litt flere treff enn jeg hadde regnet med. Jeg trodde at det kun var familie og venner som var interesserte i sånt. Men det var det tydeligvis ikke, sier Lockertsen.

Opptredenen ga mersmak, og den nybakte ektemannen kan absolutt anbefale andre som går med bryllupsplaner om å stå for underholdningen

– Det kan jeg absolutt anbefale. Det er bare å kline til med underholdning i ditt eget bryllup. For oss funket det i hvert fall veldig bra, sier Lockertsen.

Se brudeparet fremføre «Pictures in a frame» av Tom Waits :

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse