annonse

Hør podkast fra Varden som oppsummerer uka som gikk

NY PODKAST:
NY PODKAST: Eirik Haugen og Tom Erik Thorsen presenterer Vardens nye podkast. (Foto: Birte Ulveseth)
FØRSTE GJEST:
FØRSTE GJEST: Tidligere ordfører Rolf Erling Andersen er gjest i første utgave av Vardens nye podkast der vi oppsummerer uka. Her sammen med Vardens Eirik Haugen. (Foto: Fredrik Nordahl)
NYTT TILBUD:
NYTT TILBUD: Varden lanserer ny podkast som oppsummerer nyhetsuka i Telemark.

DU KAN HØRE ALLE PODKASTENE VED Å KLIKKE PÅ SPILLERENE NEDERST I DENNE SAKEN: Varden lanserer en helt ny podkast der vi oppsummer uka som gikk og snakker med gjester.

Fra før har Varden egen podkast om Odd, nå lanserer vi nok et tilbud til telemarkinger som liker podkaster.

Hør ny episode av Vardens podkast om Odd her: Erik Holtan om Judas-stempelet og krangelen med treneren

Tilbakeblikk på uka

Nå kommer også Varden-podden der vi ser tilbake på hendelsene i Telemark de siste dagene.

– Vi gleder oss veldig til å gi telemarkinger et helt nytt podkast-tilbud, sier sjefredaktør Tom Erik Thorsen i Varden, som blir å høre i den nye podkasten. Sammen med Eirik Haugen oppsummerer han ukas hendelser i Telemark og i den første episoden snakker de om alt fra Carpe Diem, til seriestart i fotball og striden om lederen i Telemark Høyre.

Podkasten har også gjester.

VARDENS ODD-POD: Dette vil Fagermo gjøre når han er ferdig

Håper det vil slå an

Vardens podkast om Odd har hatt mange tusen lyttere og nå kommer det altså et nytt tilbud.

– Vi ser at podkaster slår an og at mange benytter sjansen til å lytte i bilen eller på en gåtur. For oss er det ekstra spennende å tilby en egen podkast med nyheter fra Telemark, sier Thorsen.

De tre første episodene kan du altså høre ved å trykke på spillerene nederst i denne saken. Du finner den også ved å søke på Varden alle steder der du har podkastene dine.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse