«Det er med stor sorg vi må fortelle at vår kjære sjef og eier Karina sovnet inn fredag morgen», melder butikken Gablers undertøysalong på sin Facebook-side.

Eier og butikksjef Karina Myrvold Nilsen (35) har vært alvorlig syk siden februar og venner og ansatte har stilt opp for å få driften til å gå rundt.

«Tilbake står butikken, Karinas hjertebarn. Vi håper å raskt finne noen som vil videreføre den fine butikken Karina drømte om og realiserte», står det videre i Facebook-meldingen, i tillegg sendes det en stor takk for varme og trøstende ord som familie og kolleger har motsatt den siste tiden.

Tirsdag 25. april vil butikken holde stengt hele dagen på grunn av bisettelsen. Etter hvert nå vil arbeidet starte med å få noen til å ta over sentrumsbutikken.

Karina Myrvold Nilsen åpnet Gablers undertøysalong våren 2021, som en videreføring av den tradisjonsrike skiensbutikken Else Maries undertøysalong.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å kunne åpne egen butikk, og jeg er utrolig takknemlig over å kunne ta over en så velsmurt salong som den Else Marie har drevet, fortalte Karina Myrvold Nilsen til Varden den gang.

Karinas foreldre er kjent med at Varden omtaler dødsfallet.