Onsdag morgen opplyser politiet til Fædrelandsvennen at de setter i gang søk i sjøen etter savnede Miriam Isabel Kittilsland.

– Vi skal søke med sonar i sjøen, og tar utgangspunkt i den siste observasjonen som er gjort, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Tom Einar Gausdal, til Fædrelandsvennen ved 09-tiden

Offentliggjort

Politiet har nå offentliggjort bilde av 33-åringen i samråd med de pårørende.

Miriam Isabel Kittilsland er meldt savnet og ble sist sett i Farsund sentrum midnatt natt til søndag 23. oktober.

Kittilsland er født i Skien, men har bodd mesteparten av livet på Sørlandet. Hun har fortsatt tilhørighet til familie i Grenland.

Den savnede kvinnen er mellom 165 og 170 centimeter høy, og hun har mørkeblondt, skulderlangt hår.

– Den savnede var iført en sort semsket skinnjakke, mørkeblå dongeribukser og hvite joggesko da hun sist ble sett, skriver politiet i en pressemelding ved 14.00-tiden tirsdag.

Politiet opplyser at de ønsker tips fra publikum i forbindelse med saken.

– Dersom publikum har sett den savnede, eller har andre opplysninger om den savnede, bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Skal gjøre nye søk i vannet

Politi, redningsskøyte og frivillige lette mandag kveld etter henne.

– Det har blitt søkt litt utover natten i det området som var mest interessant å gjennomsøke i Farsund sentrum og omegn, men uten at det er gjort funn. De frivillige ressursene holdt på til rundt klokka 1 og politiet til nærmere 4.30, opplyser operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

Letingen etter den savnede kvinnen i Farsund er foreløpig innstilt. Politiet sier letingen har gått over til en etterforskningsfase.

Politiet etterforsker videre med store ressurser. Letemannskaper kan settes inn igjen på kort tid om nødvendig.

Tirsdag ettermiddag opplyser Jan Åge Sakariassen, fungerende politistasjonssjef i Farsund og Lyngdal, til Fædrelandsvennen at det vil bli satt i gang søk i sjøen onsdag.

– Leteaksjonen som har vært gjennomført på land har ikke gitt resultater, og onsdag morgen vil det bli organisert søk i sjøen, sier han Fædrelandsvennen.

Sakariassen opplyser til VG at sykkelen hennes er funnet i nærheten av vannet, men at det uvisst når sykkelen sist var i bruk.

Ber folk sjekke eiendommene sine

Politiet har fortsatt håp om å finne kvinnen i live hvis hun befinner seg på land.

– Det begynte med en bekymringsmelding fra en bekjent av kvinnen søndag ettermiddag om at kvinnen ikke hadde kommet til rette. Vi har derfor startet en leteaksjon i dag i Farsund by med politi, redningsskøyte og frivillige, og parallelt med dette pågår det også etterforskning, sa operasjonsleder Eivind Formo i Agder politidistrikt til NTB mandag kveld.

– Opplysninger vi har, tyder på at kvinnen var på vei til et arrangement, men det er usikkert om hun kom fram til arrangementet, sier Formo.

Politiet ber beboere i Farsund sentrum om å sjekke boder, portrom, skrenter og hagene på eiendommene sine, og båteiere om å sjekke båten.

De ber også personer som var ute i Farsund i helgen, om å ta vare på bilder eller video.

– Vi er interessert i alle observasjoner som er gjort av kvinnen, sier Odde, og ber publikum om å dobbeltsjekke boder, portrom, hager og båter.