I redaksjonen i Varden jobber vi hver dag for å finne de beste sakene fra Telemark. Vi skal være først ute på hendelser, sette dagsorden med viktige saker, rette kritisk søkelys når det er nødvendig, fortelle tankevekkende historier om telemarkinger og få leserne våre i godt humør.

I mange år tidligere premierte Varden gode tips. Nå gjør vi det igjen!

Har du innspill til saker vi bør se nærmere på, hendelser vi har gått glipp av eller mennesker vi bør intervjue? Da kan du ende opp med en festivalpakke fra Stavernfestivalen til en verdi av 10.560 kroner.

Alle tips vi får fra våre lesere til redaksjonen innen 16. juni vil være med i kåringen. Forutsetningen er at tipset er konkret og etterprøvbart og at vi lager en redaksjonell sak på det. Det er en fordel om tipset også resulterer i en sak som når ut til mange. Vi trenger å vite hvem du er for å kunne premiere tipset ditt, men vi oppgir selvsagt ikke navn på våre tipsere offentlig.

16. juni kårer vi vinneren. Vi trenger ikke røpe navnet på deg som tipser når vinneren annonseres, men kommer til å offentliggjøre hvilken sak vi endte opp med å lage som følge av tipset.

Festivalpakken vinneren får inneholder 3-dagers premiumpass for 2 personer på Stavernfestivalen, samt 4 dagers camp-pass for 2 personer.

Her kan du sende ditt tips til oss: