Huseieren på Borgestad forteller til Varden at han våknet opp til et uventet syn. Leieboerens bil var krasjet inn i slik at den hadde truffet gjerdet, og restene av frontpartiet til en BMW lå igjen i oppkjørselen.

– Jeg ble litt småforbanna. Gjerdet er ødelagt og deler av blomsterbedet til kona og. Heldigvis er det skoleferie, for dette er skoleveien til mange barn, sier han.

Meldt stjålet

I fire-tiden i natt ble det meldt om et biltyveri i Skien. I 07.30-tiden fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i en parkert bil og deretter stukket fra stedet på Borgestad. Dette skal være den samme bilen som ble meldt stjålet i natt.

En patrulje klarte å lokalisere bilen etter om lag 30 minutter.

– Bilen forsøkte å unndra seg politiet, men sjåføren valgte å stoppe etter et par minutter i nærheten av Moflata. Politiet fikk kontroll på de to personene i bilen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Ødelegger ferieplanene

– Det er ferie om to dager, men nå blir det ikke like mye ferie, sier huseieren oppgitt og sikter til gjerdet og hagen som må fikses.

Han opplyser at de har vært plaget med råkjøring i området.

– Det er en del som spinner på parkeringsplassen til det gamle ponnisenteret, så mistankene mine gikk til dit. Nå har sjåføren som gjorde dette blitt tatt av politiet og det virker ikke som det har noen sammenheng med de som spinner, sier han.

Lå igjen: Deler av frontpartiet på den stjålne bilen lå igjen i oppkjørselen. Foto: privat