I dag er siste sjans for å gi din stemme i kommunevalget og fylkestingsvalget. Det er også mulig å stemme i kirkevalget.

I Skien stenger valglokalene klokken 21, men mange andre steder i Telemark stenger de klokken 20, enkelte tidligere. Du kan sjekke ditt valglokale her.

Skien kommune opplyser i en melding til media at de 12 stemmelokalene i Skien har følgende åpningstider mandag:

– I Skien kommune er ca 200 valgmedarbeidere i sving. Det er et stort apparat, som alle har vært gjennom kurs på forhånd. Vi har hatt forhåndsstemming i bibliotek og servicesenter – og i alt fem kjøpesentre. Alle institusjoner er besøkt med bøsser og stemmesedler, og over 50 har fått besøk av valgmedarbeidere hjemme fordi de har hatt problemer med å komme seg ut selv, opplyser kommunen i pressemeldingen.

Lurer du på hva du må huske på før du går inn i valglokalet? Her er Vardens valg-guide.

Telle, telle, telle

Så fort valglokalene stenger starter opptellingen.

Forhåndsstemmene ble talt søndag, men resultatet av dette er hemmelig fram til valglokalene stenges mandag.

– Verken disse stemmene eller stemmene som kommer inn søndag kveld vil summeres eller offentliggjøres. Det skjer etter opptellingen mandag kveld, som starter så fort valglokalene stenger, opplyser Skien kommune.

Tirsdag blir stemmene fintelt. Valgstyret innkalles når det endelige resultatet er klart, anslagsvis rundt klokken 19 tirsdag kveld.

Godt valg!