Varden håper at enda flere telemarkingen vil bidra med meningsinnhold, og fortsetter derfor kåringen av «månedens leserinnlegg».

Kåringen er et grep for å få leserne til å komme på banen med saker og temaer de er opp tatt av. Siden oppstarten i sommer har vi mottatt en rekke gode innlegg fra personer med ulik bakgrunn.

– Vi ønsker å høre om temaene leserne diskuterer rundt middagsbordet. Vi fikk inn mange spennende innlegg i fjor, og nå har jeg trua på at enda flere ønsker å bidra i år, sier debattansvarlig Heidi Østhus Erikssen, og legger til:

– Vi håper at denne satsningen gjør at flere finner veien til Varden når de er på jakt etter godt meningsinnhold. Det skal være bredde i sakene, aktuelle temaer og så håper jeg på bidrag fra HELE fylket.

Har du lest disse sakene? Dette er noen av vinnerne av månedens leserinnlegg så langt:

Hver måned vil skribenten av innlegget som har skapt mest engasjement ha mulighet til å vinne 2000 kroner.

Leserinnleggene vurderes ut ifra flere kriterier, blant annet lesertall, engasjement fra leserne og spesielt modige temaer.

Sitter du på et godt tema, men er usikker på hvordan du skal gå fram for å få det ned på papiret? Send en epost til heidi.erikssen@varden.no for å få hjelp og innspill.

I tillegg har Varden laget en egen mal med konkrete tips til hvordan du kan skrive et godt leserinnlegg. Tipsene finner du her.