25-åringen har i dag 107.000 følgere på Instagram og 12.000 følgere på TikTok.

Sørensen bor i Stavanger, men kommer opprinnelig fra Porsgrunn.

Mote og foto

– Jeg er oppvokst på Eidanger, men flyttet til Hovenga da jeg begynte på Porsgrunn videregående. Deretter flyttet jeg til Stavanger for å studere så fort jeg var ferdig med videregående, forteller Sørensen.

FRA PORSGRUNN: 25-åringen kommer opprinnelig fra Porsgrunn. Foto: Privat

Det er hennes interesse for foto og mote som har ført til suksessen i sosiale medier.

– Jeg har alltid hatt interesse for foto og mote, så under pandemien bestemt jeg meg for å begynne å poste antrekksbilder daglig. På det tidspunktet hadde jeg nok ikke mer enn 200 følgere, så jeg begynte med helt blanke ark, forteller hun.

Sørensen har studert rettsvitenskap og forretningsjus, og er tidligere også blitt intervjuet av Sandnesposten.

Det første året vokste hun gradvis i antall følgere.

– Jeg fikk en dobling av følgerne mine i desember 2021. Den største veksten kom likevel ikke før sommeren 2022 hvor noen av "reelsene" mine gikk viralt med flere millioner visninger, forteller hun.

MOTE: To av de store interessene til Helene Sørensen er foto og mote. Foto: Privat

Sørensen kan foreløpig ikke leve av å være stor i sosiale medier, men utelukker ingenting når det gjelder fremtiden.

Drømmen

– Jeg liker å ha flere muligheter, men her og nå hadde det vært drømmen å kunne jobbe med sosiale medier mens jeg opplever verden. Jeg motiveres av ideen om å styre min egen hverdag, være min egen sjef og jobbe fra hvor som helst i verden., sier hun.

Sørensen reiser mye, og mange av antrekksbildene er fra ulike destinasjoner verden rundt. Reisingen er en av inspirasjonskildene hennes.

– Jeg inspireres mye av sosiale medier, særlig internasjonal mote. Jeg får også mye inspirasjon når jeg er ute og reiser.